Comerç Societat

L'ACEB renova la Junta Directiva

Entre les primeres accions de la nova Junta Directiva de l'Associació del Comerç i de l'Empresa de Benissa hi ha la campanya de Nadal
La Nova Junta Directiva de l'ACEB amb l'alcalde de Benissa i el regidor de Comerç Ràdio Litoral

L'Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa (ACEB) ha presentat a la seva nova directiva, un equip de persones presidit per Raúl Martínez, empresari de la revista digital El Mirall de la Marina i company d'aquesta casa, Radio Litoral.

La nova Junta Directiva compta a més amb altres professionals del teixit comercial i empresarial local com Maria Palenzuela, que actuarà com a Secretària, Rosari Ivars, que és la nova Tresorera i Sofia Aranda, Núria Moncho, Glòria Ginestar, Micaela Argudo, Óscar Gosp, Sonia Giner, Elena Díaz-Heredero i Marta Díaz-Heredero que completen lequip. Un grup de persones compromeses a donar continuïtat a la feina dels seus antecessors, com ha assenyalat el president de l'ACEB.

El seu objectiu remarca Martínez és donar continuïtat a l'ACEB i continuar donant suport i recolzant el comerç de proximitat.

La nova Junta Directiva de l'ACEB s'estrenarà aquesta Nadal amb diverses campanyes de dinamització del comerç local per a una de les èpoques de l'any de més volum de vendes.