Esdeveniments

La VAPF denuncia violència vandàlica a les obres del PAI Medina de Lliber

Els fets ja han estat denunciats davant la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació
Una de les retroexcavadores danyades / Ràdio Litoral

Dimecres a la matinada, 29 de novembre, es va produir un sabotatge en unes obres que s'executen a Lliber. Els autors de l'atac van incendiar tres retroexcavadoras, van forçar les portes de les cabines d'aquests vehicles i també van intentar calar foc a un camió. Els bombers van sufocar les flames i van evitar que es propaguessin a la muntanya.

Un delicte amb què presumptament es perseguia perjudicar i paralitzar unes obres que corresponen al controvertit projecte del PAI Medina, amb què es pretenen construir 488 habitatges en aquesta zona de Lliber.

Així ho han confirmat des del Grup Vapf, promotora de la urbanització Medina Lliber. La mercantil lamenta, a través d'un comunicat, aquest acte de violència vandàlica que ha suposat la destrucció de diverses màquines de treball pesant mitjançant incendi intencionat, sorra dipositada als dipòsits de gasolina, cables i maneguets tallats, entre altres malintencionades accions.

Els fets ja han estat denunciats davant la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació.

Des del Grup Vapf insisteixen que la urbanització Medina Lliber, és un projecte legal i compromès amb el desenvolupament i benestar de la comunitat de Lliber.