Educació Infància Oci

Els menors de Benitatxell disposaran d'un carnet de drets de la infància

L'Ajuntament organitza una jornada lúdica per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants
Jorge Pascual, regidor d'Educació i Infància / Ràdio Litoral

El Poble Nou de Benitatxell celebra un any més el Dia Internacional dels Drets de la Infància amb una jornada plena d'activitats per als menors de la localitat. Serà el dissabte, 18 de novembre. Per a aquesta jornada, des de la regidoria d'Infància, se n'ha preparat una Fira dels Drets de la Infància, un espai amb diferents zones que comptarà amb professionals en el camp de l'animació sociocultural distribuïts en diferents espais on s'oferiran diferents activitats i serveis.

L´entrada a totes les activitats és totalment lliure i gratuïta. Als nens i nenes se'ls lliurarà un carnet de Drets de la Infància, que aniran completant amb un segell per cada dret aconseguit al seu pas per les zones habilitades a aquest efecte. Un cop completats els buits del carnet, podran acudir a l'espai per canviar-lo per una xapa dels drets elaborada per ells mateixos amb el nom.

La Fira dels Drets de la Infància inclourà parades de menjar, elaboració d'un mural, castells inflables, jocs, tallers artístics, pintacares, globoflèxia i un llarg etcètera.

El regidor d'Infància i Educació, Jorge Pascual, ha recordat que El Poble Nou de Benitatxell va rebre el 2021 el reconeixement que ho acredita com 'Ciutat Amiga de la Infància', un distintiu que atorga UNICEF a les localitats compromeses amb el compliment dels drets dels nens, els nens i els adolescents d'acord amb la Convenció sobre els Drets de l'Infant.