Esports Joventut Serveis Públics

Augmenten els avantatges que aporta el Bono Jove Teulada Moraira

Els joves posseïdors d'aquest bo tindran un 50% de descompte a la reserva de les instal·lacions esportives municipals
Cartell promocional Bono Jove / Ajuntament de Teulada

La regidoria de Joventut del Ajuntament de Teulada ha presentat una nova iniciativa per als usuaris del Bono Jove Teulada Moraira. Des d'ara, com ha explicat el edil responsable, Josep Ivars, els joves d'entre 14 i 30 anys del municipi, tindran un 50% de descompte a la reserva de les instal·lacions esportives amb el Bono Jove Teulada Moraira.

L´obtenció d´aquest Bo és senzilla. Els interessats poden adreçar-se al SIT de l'Ajuntament de Teulada o al SIT de l'Espai La Senieta de Moraira, de dilluns a divendres, en horari de matí, entre les 9.00 hi les 14.00 h. Només cal estar empadronat al municipi, presentar el DNI i completar les dades a través d'una instància.

Gràcies al Bono Jove, els beneficiaris han pogut aconseguir descomptes en productes d´higiene íntima i salut sexual, accés gratuït a la Piscina Municipal durant la temporada d´estiu i descomptes del 10% en cursos d´ensenyaments especials FPA, com ha recordat el regidor.