Política

Calp aprova el pla d'actuació davant d'incendis forestals i terratrèmols

Al ple ordinari del mes de setembre a l'Ajuntament de Calp, també es va aprovar la revisió del Pla Territorial Municipal davant d'emergències. Així com dos plans dactuació municipal concrets, com són: el pla dactuació municipal davant incendis forestals i el pla dactuació municipal davant el risc sísmic.

Queda pendent donar llum verda al Pla davant d'inundacions que, segons fonts municipals, es presentarà per a la seva aprovació al proper ple ordinari.

Es tracta de plans de resposta a emergències amb mesures concretes sobre com actuar en cas d'una situació d'aquestes característiques, que contemplen els punts de trobada de la ciutadania, les vies d'escapament i els canals de comunicació amb la població calpina, entre d'altres mesures.

En aquest context, el regidor responsable, Pedro Moll, va reconèixer que l'estat de la Serra d'Oltà no és el més adequat i va assegurar que una de les principals prioritats dins del Pla davant d'incendis forestals és aquest pulmó verd de Calp, on ja es han dut a terme actuacions per evitar un incendi forestal durant aquest estiu.