Esdeveniments

Set anys de presó per violar la cangur dels seus fills a Calp

Un home de nacionalitat kuwaiti resident a Calp ha estat condemnat per l'Audiència Provincial a set anys de presó per violar la cangur dels seus fills, d'origen marroquí, que treballava com a empleada interna a l'habitatge de la seva propietat el 2019.

El tribunal de la Secció Tercera que va enjudiciar els fets el 7 de juliol passat considera provat que l'acusat va abusar de la dona almenys en una ocasió, prevalent-se de la seva relació de superioritat que li atorgava el fet de ser el seu ocupador i el que li proporcionava allotjament.

Tot i això, la sala l'absol de la comissió de dues presumptes agressions sexuals més, també posades de manifest per la víctima en la seva denúncia, que s'haurien registrat també el 2019. Sobre aquests dos episodis, el tribunal considera que s'aprecien contradiccions al testimoni ofert per la víctima i que no hi ha elements de corroboració perifèrica, que sí que concorren en el primer dels abusos denunciats.

La sentència el considera responsable d'un delicte de violació pel qual li imposa set anys de presó, a més de la prohibició d'aproximar-se a la víctima a menys de 500 metres durant deu anys i, a més, estableix llibertat vigilada per 10 anys més i que compensi amb 280 euros la víctima per les lesions dels cops i amb 15.000 més pels danys morals.