Comerç

Benitatxell obre el període perquè els comerços s'adhereixin al bo consum

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, a través de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica, llença una nova convocatòria dels bons consum, subvencionats per la Diputació d'Alacant amb 89.540 euros. L'objectiu d'aquesta campanya és donar suport al comerç local i multiplicar el valor de les compres dels veïns i les veïnes.

Ja s'ha obert el període perquè els comerços interessats s'hi adhereixin. Podeu sol·licitar-ho fins al 4 d'agost a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (C/ de les Escoles, 2). Pel que fa a les persones consumidores, els bons estaran disponibles a l'OAC a partir del 16 d'agost i fins al 10 de novembre, i podran ser consumits fins al 30 de novembre als comerços adherits.

Cada persona major de 18 anys i empadronada al municipi podrà gaudir de 4 bons: un de 110 euros per realitzar una compra mínima de 150 euros (l'Ajuntament paga 110 euros i el ciutadà la resta), un de 70 euros per a una compra superior a 100 euros (l'Ajuntament paga 70 euros i el ciutadà la compra) i dos bons de 2 resta).

Per bescanviar els bons consum, la persona consumidora haurà de personar-se a l'OAC amb la factura del comerç, amb el bo a bescanviar i un número de compte bancari per procedir al pagament del bo. Aquest tràmit es pot fer fins a l'1 de desembre.

La campanya de Bono Consumo Nadal va ser tot un èxit. Es van adquirir un total de 687 abonaments. La regidora de l'àrea, Mayte Roldán, anima els negocis locals a sumar-se a aquesta convocatòria.