Informació de serveis

Teulada durà a terme serveis de prevenció i control de plagues durant el juny

Es vol evitar el mosquit tigre, paneroles o rosegadors

L'ajuntament de Teulada ha informat que durant aquest mes de juny es desenvoluparan serveis de prevenció i control de plagues al municipi, duent a terme el tractament clavegueram municipal. Aquest servei començarà la segona quinzena del mes juny, desinsectant i desratitzant el 100% dels registres de clavegueram de determinades zones per tal d'evitar presència d'escarabats i rosegadors en aquests. Els sectors dactuació són els següents:

Zona 2: Sector Cap Blanc, Estel, Fanadix i Moravit.

Zona 5: Casc urbà de Teulada i polígon industrial

Zona 6: nucli urbà Moraira

 

Control de mosquits

El servei per al control de mosquits al municipi, al mes de juny, es divideix en dos serveis diferents; focus catalogats del municipi i embornals per al control de mosquit tigre. El tractament dels embornals del municipi es duu a terme el dia 19 de juny i, en el cas dels focus catalogats, es durà a terme el dia 13 de juny.

S'actuarà en els focus següents: Camí Pontet de la Via i Barranc; Marjal del Senillar, Camí Camarrocha; Camí de la Font Santa; depuradora; Camí de la Serra; Font de l'Horta; Font de la Jana; i qualsevol altre focus de proliferació dàmbit públic.