Esports

Les instal·lacions esportives de Teulada es converteixen en seu oficial de la Marina Baixa Cup

El municipi de Teulada Moraira albergarà importants tornejos esportius

I més d'esports, per avançar les instal·lacions esportives municipals Ricardo Benavente de Teulada passen a ser seu oficial de la Marina Baixa Cup. Així ho han fet públic des de l'ajuntament teuladino.

La idea, remarquen fonts municipals, és continuar fomentant l'esperit esportiu de Teulada Moraira. Així doncs, del 9 a l'11 de juny tindrà lloc el 13è Torneig de la Marina Baixa Cup Weekend, amb partits a Alfàs del Pi, Benidorm, Altea, Finestrat i la Vila Joiosa. En aquesta primera fase hi participaran 120 equips.

Posteriorment, del 22 al 25 de juny, es realitzarà el Torneig de Futbol Base Jugones Cup, amb partits a Teulada, Alfàs del Pi, Benidorm, Altea, Altea La Vella, Finestrat, la Vila Joiosa, Calp, Polop de la Marina i el Campello, entre altres pobles

Finalment, del 29 de juny al 2 de juliol, se celebrarà el 13è Torneig de la Marina Baixa Cup, actualment un dels tres tornejos amb més prestigi i afluència de la costa mediterrània, amb més de 180 equips i equips d'alt nivell. Se celebrarà a les localitats de Teulada, Alfàs del Pi, Benidorm, Altea, Finestrat, la Vila Joiosa, Calp i el Campello.