Serveis Públics

Les banderes blaves ja onegen a les platges de Moraira

Ampolla, Platgetes i el Portet, a més de la del Club Nàutic

Les banderes blaves de Teulada Moraira ja onegen a les platges de l'Ampolla, Platgetes i el Portet. A les quals se suma, també, el Club Nàutic de Moraira, premiat juntament amb les tres platges per l'elevada qualitat de l'aigua i el compliment dels criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

Aquesta setmana han acudit a l'hissada de banderes l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell; la inspectora de Platges, Esther Crespo; la inspectora de Medi ambient, Mari Cantó; el regidor de Platges i Medi ambient, Luis Caballero; la regidora, Verónica Martínez; i l'equip de socorrisme.

El guardó l'atorga anualment, des del 1987, la Fundació d'Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions.