Educació

Ja es coneixen els resultats de les proves d'accés a la Universitat dels 240 estudiants que es van examinar a Benissa

La convocatòria extraordinària de juliol a la Comunitat Valenciana està prevista per als dies 4, 5 i 6

Amb un nus a l'estómac han clarejat aquest matí els estudiants que fa 10 dies han afrontat les proves de selectivitat, i és que avui, a les 12 del migdia, s'han publicat les notes de l'EBAU 2023 a la seva primera convocatòria. Una puntuació que determinarà si poden o no accedir a la carrera universitària que volien estudiar.

Pendents d'aquests resultats han estat els 240 estudiants que es van examinar a Benissa i les famílies. Municipi que acull des de fa diverses convocatòries el Tribunal número 11 d'aquestes proves.

A hores d'ara, conegudes les qualificacions i treta la mitjana, arriba el moment de consultar les notes de tall de les diferents titulacions a què es vol optar.

Si no estan conformes amb les qualificacions, es poden sol·licitar la revisió de les proves, a partir de dilluns, 19 de juny, i fins al 21 de juny. La convocatòria extraordinària de juliol de la selectivitat a la Comunitat Valenciana està prevista per als dies 4, 5 i 6 de juliol.