Educació

El III Fòrum Jove promou la salut mental i el benestar emocional entre l'alumnat de l'IES Teulada

L'alumnat ha tingut l'oportunitat d'escoltar xerrades de reconeguts professionals

El 3r Fòrum Jove celebrat a la Teulada promou la cura de la salut mental i el benestar emocional entre l'alumnat de l'IES teuladino. Aquesta setmana, darrera del curs, ha tingut lloc el Fòrum Jove, centrat en aquestes matèries. Una activitat en què han participat amb entusiasme els alumnes de 3r i 4t d'ESO i de Batxillerat de l'IES Teulada. Aquesta és una iniciativa que té com a objectiu principal ajudar la gent jove a gestionar les emocions, millorar la salut mental i promoure un estil de vida saludable.

Durant el Fòrum Jove, l'alumnat ha tingut l'oportunitat d'escoltar xerrades de professionals reconeguts al camp de la salut mental.

S'han abordat temes com l'ansietat i la depressió, proporcionant informació útil i estratègies per fer front a aquestes condicions. A més, s'ha dedicat una sessió especial al dol, una temàtica important per ajudar els joves a gestionar la pèrdua d'éssers estimats i fer front als moments de tristesa.

D'altra banda, el Fòrum Jove ha donat importància a l'equilibri entre el cos i la ment i ha oferit als participants una sessió de ioga. I també una de risoteràpia.

Verónica Martínez és la regidora a l'Ajuntament de Teulada.