Serveis Públics

Calp torna a oferir servei gratuït de mediació per a la resolució de conflictes entre veïns

L'empresa adjudicatària és Dam Advocats

L'Ajuntament de Calp torna a oferir un servei gratuït de mediació per resoldre conflictes entre veïns. L'any passat el va engegar per primera vegada – de setembre a desembre de 2022 – a través d'una subvenció de la Conselleria de Justícia i va ser ofert per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia d'Alacant (ICALI).

Ara ho prestarà l'empresa Dam Advocats, adjudicatària del nou servei que, novament, serà finançat a través d'una subvenció de la Generalitat Valenciana. Serà a Calp els dijous de 9.30 ha 13.30 h al Jutjat de Pau amb cita prèvia a través del correu cmorato@ajcalp.es o del telèfon 661981646.

La mediació és una via alternativa a la resolució de controvèrsies que permet a les parts en conflicte arribar als seus acords sense la intervenció judicial i amb l'ajuda d'un professional mediador.