Turisme

Calp llança una nova enquesta telemàtica per conèixer la satisfacció dels usuaris de les platges

Es pretén posar en marxa campanyes que expliquin als usuaris la importància de les praderies de posidònia

Som a l'estiu, temps de sol i platja; de turisme i vacances. A Calp, l'Ajuntament ha tornat a posar en marxa, aprofitant els mesos d'estiu, una enquesta telemàtica per conèixer el grau de satisfacció de les platges.

D'aquesta manera el departament pretén prémer l'opinió dels usuaris de les seves zones de bany, veïns i visitants, sobre diferents aspectes com la neteja de les platges, els lavabos públics, el servei de bany assistit, socorrisme, el lloguer d'hamaques i para-sols , entre altres prestacions que s'ofereixen a les platges calpines. I a partir de les respostes recollides, adoptar mesures que millorin el seu litoral i els serveis que s'hi presten.

I és que no hi ha dubte que les platges calpines són un dels pilars bàsics de l'oferta turística de la ciutat del Penyal.

De moment i amb els resultats de l'enquesta de l'any passat, el nou regidor de l'àrea, Pedro Moll, avança la intenció de posar en marxa accions de conscienciació i campanyes d'educació ambiental que expliquin als usuaris la importància de les praderies de posidònia de el nostre fons marí i que no se les tracti com un residu pels banyistes quan són a la vora del mar.