Turisme

'Teulada Moraira per emmarcar', així brilla el municipi a les oficines nacionals de Correus

Ha arribat fins a les principals oficines de València, Saragossa, Madrid i Bilbao

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Teulada ha llençat una nova promoció turística nacional a través de Correus. Sota el lema de la campanya 'Teulada Moraira per emmarcar', la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Teulada ha llançat una nova campanya de promoció turística a nivell nacional a través de Grupo Correos. Una promoció a les principals oficines de València, Saragossa, Madrid i Bilbao.

D'aquesta manera, s'ha contractat com a mitjà de promoció 12 pantalles situades a les diferents oficines de Correus d'aquestes quatre ciutats durant sis mesos. Per això s'ha invertit des del consistori 5.000€.

El motiu pel qual s'han triat aquests punts d'interès és per la gran afluència de gent que en té, ja que el 2022 les xifres de visitants que rebien les oficines ascendien a 88 milions.

La regidora de l'àrea, Susanne Katzgrau, ha definit aquesta campanya com a “un canal diferent i efectiu de promoció turística del nostre municipi”. Tal com ha afirmat la regidora, s'ha triat aquest tipus de campanya “per atraure el turisme nacional fomentant alhora la desestacionalització del turisme a Teulada Moraira”.