Política

Els populars de Benissa esperen aprovar el Pla General si revaliden

Un centre de dia, pistes d'atletisme o la rehabilitació del Trinquet són algunes de les vostres propostes
Foto / Marian Albalat

En plena campanya política, a Benissa estem pendents del paquet de compromisos polítics que els populars preveuen executar durant els propers 4 anys si Arturo Poquet, el seu número 1, revalida l'alcaldia de la localitat. Un programa electoral amb més de 30 propostes que des de la formació qualifiquen de “compromisos ferms i rigorosos”.

Un conjunt d'iniciatives que es classifiquen en vuit blocs diferenciats: Desenvolupament econòmic i social, promoció turística i modernització, benestar, esport i salut, seguretat ciutadana, cultura, tradicions i patrimoni, estratègia territorial i ambiental, espais públics amables i ciutadania i serveis públics .

Entre les propostes més destacades, el número 1 dels populars, fa referència al futur Centre de Dia, a l'execució de la pista d'atletisme, la centralització de l'estructura administrativa al nou ajuntament, la finalització del Passeig Litoral amb l'execució dels 2'5 milions d'euros de la Unió Europea, la instal·lació de càmeres de vídeo vigilància i la aprovació del Pla General.

També considera com a molt necessàries per al municipi, diferents accions comercials, les dinamitzacions per a joves i per a la tercera edat, la millora de la seguretat ciutadana, la rehabilitació del Trinquet municipal, la construcció de les pistes multiesportives de Beniver o les inversions productives al Polígon industrial.

Un programa fruit de l'escolta activa de la ciutadania al llarg dels darrers mesos segons ha insistit el mateix alcaldable. Arturo Poquet.