Turisme

El Pla de Sostenibilitat Turística de Teulada comptarà amb dos milions de fons europeus

Impulsar la diversificació de l'oferta, reduir l'estacionalitat i posar en valor recursos complementaris al turisme de sol i de platja

A Teulada estan enhorabones. L'Ajuntament ha informat que el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Conferència Sectorial de Turisme, ha aprovat el Pla de Sostenibilitat Turística del municipi, de manera que Teulada comptarà amb un finançament de 2 milions d'euros dels fons de recuperació Next Generation de la Unió Europea.

El projecte presentat, planteja un total de 14 actuacions, englobades en quatre eixos: transició verda i sostenible, millora de l'eficiència energètica, transició digital i competitivitat, que es desenvoluparan al llarg de tres anualitats.

L'objectiu principal del pla és impulsar la diversificació de l'oferta, reduir l'estacionalitat i posar en valor recursos complementaris al turisme de sol i platja a través de les millores d'espais culturals, la creació de noves experiències i productes sostenibles en el triple vessant econòmic, social i mediambiental.

Susanne Katzgrau, és la regidora de Turisme de Teulada.