Política

Som Calp aposta per la joventut a la llista

L'alcaldable assegura que el partit reflecteix totes les sensibilitats de la ciutat del Penyal
Foto / Facebook Ana Sala

Som Calpe fa pública la seva aposta per la joventut donant a conèixer nous noms que formen part de la llista electoral. El partit va anunciar en primer lloc la incorporació al seu equip de Pedro Moll Leuchter, un calpí llicenciat en ciències ambientals i molt preocupat pel medi ambient i el seu entorn. També va anunciar el nom de Àlex Coca Malagón, com a membre de la candidatura. El més jove, fins ara, esportista vinculat al futbol calpí des de fa més de vint anys. Ara dóna un altre nom, el de Andrea Crespo Gustems. Mestra d´Educació Infantil i Primària i estudiant de Doctorat en Investigació Educativa.

La seva alcaldable, Ana Sala, afirma en to optimista, que aquesta candidatura reflecteix totes les sensibilitats de la ciutat del Penyal.