Política

Habitatge social i un altre institut i col·legi per a Calp, són les promeses del president del PP

Carlos Mazón s'ha compromès en la visita a la localitat

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, s'ha compromès aquest cap de setmana a Calp, a dotar el municipi de habitatges socials i centres educatius. Així s'ha manifestat Mazón durant la presentació del candidat del PP a l'Alcaldia de la ciutat del Penyal, César Sánchez, acompanyat per la secretària general del PP, Cuca Gamarra.

El president dels populars a la Comunitat Valenciana ha destacat que César Sánchez “és la millor opció per a Calp, una persona amb experiència”

El president del PPCV s'ha compromès que quan governi a la Generalitat Valenciana, a partir del maig, Calp tingui segon institut de Secundària i el cinquè col·legi. També s'ha compromès durant la intervenció a finalitzar el centre d'educació especial Gargasindi.

En matèria de sanitat, Mazón assegura que adequarà les instal·lacions del consultori auxiliar de La Fossa i col·laborarà amb l'Ajuntament per a la regeneració de les platges de Calp, que actualment pateixen una reculada, a l'apartat de Medi Ambient.

El candidat ha parlat de la necessitat de abaixar els impostos, de recolzar les famílies i ha fet una crida pel canvi de la mà del PP.