Obres

El Pla Edificant de Conselleria aportarà inversions per a centres educatius

Per al CEIP Joanot Martorell de la Vall de Gallinera, l'IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata i el CEIP El Carrascal de Parcent

Conselleria d'Educació ha informat de l'adjudicació de 146,4 milions d'euros més del pla Edificant per construir o realitzar millores importants en un total de 29 centres educatius de 15 comarques valencianes. Un llistat on hi ha diferents actuacions que beneficiaran les comunitats educatives de la Marina Alta. En concret, a la nostra comarca s?invertiran 6,5 milions d?euros en tres noves «grans actuacions». Una és la construcció en una parcel·la diferent de l'actual del CEIP Joanot Martorell de la Vall de Gallinera, amb una inversió de 1,5 milions d'euros.

Les altres dues suposen, «deixar com a nou» al IES Matemàtic Vicent Caselles, a Gata , on s'escometrà una ampliació i reforma de les instal·lacions per un muntant de 3,9 milions d'euros. I tirar endavant un projecte de millora del CEIP El Carrascar de Parcent, en què s'invertiran 1,1 milions d'euros en una reforma integral.