Obres

Aguas de Calpe inicia la renovació de la xarxa a la partida Cometa III

Una actuació que té com a objectiu millorar la qualitat del servei i garantir la seguretat

L'empresa Aigües de Calp inicia els treballs de renovació de la xarxa de fibrociment a la partida Cometa III. Una actuació que té com a objectiu millorar la qualitat del servei i garantir la seguretat dels veïns de la zona.

La renovació de la xarxa de fibrociment és una obra important i necessària, ja que aquest material ha quedat obsolet i és susceptible de generar fugues i ruptures. L'empresa ha indicat que les feines es duran a terme de manera planificada i coordinada amb l'objectiu de minimitzar les molèsties als veïns.

Les obres consistiran en la substitució de les canonades de fibrociment per altres de materials més moderns i resistents, cosa que permetrà garantir una major qualitat del servei i evitar interrupcions en el subministrament.