Política

Sánchez, candidat del PP, es compromet a dotar Calp de transport públic, gratuït i sostenible

El seu objectiu és crear una ciutat ecològica, fomentar la mobilitat sostenible, reduir la contaminació i fer accessible el transport públic

El número 1 del PP a l'alcaldia de Calp, César Sánchez, planteja engegar un projecte de transport públic gratuït per a la localitat que millorarà la mobilitat i protegirà el medi ambient.

La iniciativa, ha explicat Sánchez, s'enfoca a impulsar la transició energètica a través de la implementació de tecnologies de zero emissions i la millora del transport públic, per tal d'assolir els objectius per a l'any 2030.

El número 1 dels populars assegura que quan torni a l'alcaldia de la ciutat del Penyal, el seu objectiu és crear una ciutat ecològica, fomentar la mobilitat sostenible, reduir la contaminació i fer accessible el transport públic. En aquesta línia, avança la intenció de revolucionar la mobilitat, incentivant el transport públic gratuït i de qualitat, a través d'un servei d'autobús circular urbà que connectarà les platges, el port, les zones comercials de Gabriel Miró i el centre històric.