Serveis Públics

L'Ajuntament de Teulada signa un acord per evitar la vaga de recollida d'escombraries

L'arribada de Setmana Santa hauria fet créixer el problema

El Ajuntament de Teulada ha signat un acord per evitar la vaga prevista per al mes d'abril dels treballadors de l'empresa pública TEUMO Serveis, mercantil responsable de la recollida d'escombraries i el servei de neteja al municipi.

Amb aquest acord es milloren les condicions laborals dels treballadors del servei RSU de Teumo Serveis, segons apunten fonts municipals.

L'alcalde i president de Teumo, Raúl Llobell, juntament amb el vicepresident i regidor de Serveis Generals, José Antonio Bisquert, han mantingut diverses reunions amb els representants dels sindicats per posar fi a aquesta aturada indefinida que els sindicats pensaven dur a terme a partir del 5 d'abril.

Des de l'executiu consideren que era una prioritat resoldre les preocupacions dels treballadors i frenar la vaga, especialment tenint en compte les dates tan delicades en què es duria a terme aquesta aturada, prop de Setmana Santa i de les Festes Patronals de Teulada.