Educació

Jornada de portes obertes del nou col·legi institut Serra de Bèrnia de Xaló

Serà aquest diumenge; és l'acte previ a l'obertura oficial prevista per a la setmana vinent

L'ajuntament de Xaló ha programat per a aquest cap de setmana, per al diumenge, una jornada de portes obertes del nou col·legi institut Serra de Bèrnia de la localitat. Acte previ a l'obertura oficial prevista per a la setmana que ve, que a més comptarà amb una actuació infantil, pensant en els alumnes que molt aviat ocuparan les aules d'aquest esperat centre educatiu.

La jornada de portes obertes tindrà un horari de 10.30 a 13.30 hores ia ella poden acudir tots els interessats. Recordeu que el centre està ubicat en una parcel·la municipal 10.377 m² entre el camí de l'Institut i el camí del Cementiri on en part hi ha el col·legi actual. Les noves dependències estan adaptades per allotjar 560 places escolars des d'Infantil de 2 anys fins a 4t d'ESO.

L'escola actual s'enderrocarà i sobre aquest terreny es construiran el gimnàs i les noves pistes esportives. El nou centre també disposarà de menjador escolar amb cuina pròpia amb capacitat per a 360 comensals en tres torns. Tot l'edifici està climatitzat i, a més, a la zona d'Infantil la instal·lació de la calefacció es fa mitjançant un sistema de terra radiant.