Turisme

Els SICTED reconeixen l'esforç de les empreses per oferir una atenció de qualitat

És una aposta per la qualitat al sector turístic

Ahir la ciutat del Penyal va ser escenari de l'acte de entrega dels diplomes SICTED. Un reconeixement a l'esforç de les empreses, tant privades com públiques, per oferir una atenció de qualitat als clients, i que alhora ajuda a fer de Calp una destinació turística referent. Un total de nou empreses i serveis turístics de la ciutat del Penyal han rebut de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, aquest distintiu.

Per poder obtenir aquest reconeixement han hagut de complir una sèrie de requisits com participar en mòduls de formació, assistències tècniques individualitzades i col·lectives, grups de millora i avaluacions. Es tracta de la segona ocasió en què es lliuren aquests certificats a Calp ja que el municipi es va adherir al programa SICTED el desembre del 2020.

En aquesta edició han aconseguit el reconeixement: Audrey's Restaurant, Centre de busseig Dive&Dive, Beat Restaurant, Club Nàutic Les Basetes, Komfort Restaurant, Restaurant Port Blanc, Mare Beach Restaurant, Casa Cultura Jaume Pastor i Fluixà i el Museu d'Història de Calp.

Des de l?ajuntament, l'alcaldessa, Ana Sala ha indicat que aquest programa respon a l'aposta per la qualitat al sector turístic i ha felicitat els guardonats: