Serveis Públics

El Punt GVANext de Xaló permet tramitar ajuts europeus

Personal estarà a càrrec de l'atenció per gestionar ajuts a empreses del municipi

El ajuntament de Xaló ha creat el Punt GVANext de Xaló, des del qual es podran tramitar ajuts europeus. D'aquesta manera el consistori posa a disposició de totes aquelles persones interessades, personal tècnic que s'encarrega d'informar i ajudar a tramitar-les línies de finançament per als negocis i empreses del municipi.

Els àmbits d‟aquests fons europeus Next Generation són la transformació digital, la transició ecològica, la mobilitat sostenible, les energies renovables, la rehabilitació d‟habitatges il‟impuls a la pime.

Si voleu contactar directament amb la persona encarregada de la gestió, podeu trucar al 966480101 (extensió 2012), acudir al mateix ajuntament o escriure un correu electrònic a mjgisbert@xalo.org.