Esports

Diumenge se celebrarà la III Cursa de la Dona a Benitatxell

Els beneficis de la venda de dorsals i samarretes aniran per a Asociación Aprosdeco

Aquest diumenge 26 de març, a partir de les 10:30 ha la plaça del Mercat del Poble Nou, se celebrarà la III Cursa de la Dona amb la col·laboració del Club Multiesport Benitatxell. Aquest any, s'ha apostat per posar èmfasi en el component solidari de la carrera, involucrant en la seva organització i difusió a l'Associació Aprosdeco, a la qual aniran a parar tots els beneficis de la venda de dorsals i samarretes.

Aprosdeco és una associació sense ànim de lucre de mares, pares, familiars i tutors de persones amb diversitat funcional intel·lectual que des de l'any 1974 aposta per innovar, impulsar i posar a l'abast de les persones amb diversitat funcional tots els recursos i suports per millorar-ne qualitat de vida. El Poble Nou de Benitatxell manté una estreta relació amb aquesta associació, de la qual són usuàries diverses persones del municipi.

La inscripció a la cursa inclou dorsal i samarreta. Costa 3 euros (encara que es pot fer un donatiu més alt) i es pot fer fins aquest dimecres 22 de març al departament de Serveis Socials (C/ Mercat, 2) en horari de matí o fins divendres 24 a les 12:00 h a la pàgina web www.somesport.com. Els dorsals i samarretes es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 8:30 hi fins a les 10.15 ha la plaça del Mercat.

Primer sortiran els nens i nenes, que faran un recorregut específic de 700 metres. Després ho faran les persones adultes. Tant caminants com corredores i corredors faran un recorregut urbà de 4,4 quilòmetres amb perfil gairebé pla.

Apuntar que encara que la cursa és de caràcter no competitiu, l'organització ha previst regals per a les cinc primeres persones a travessar la meta ia les cinc primeres corredores locals. En acabar, hi haurà rifa amb els obsequis dels comerços i els bars patrocinadors de l'esdeveniment.

"Aquest esdeveniment combina l´esport amb altres reptes com promoure la unió i complicitat entre dones i donar suport a associacions que realitzen una important tasca social a la comarca i al nostre municipi", ha destacat el regidor d´Igualtat i Polítiques de Gènere, Víctor Bisquert, qui també ha volgut agrair la gran implicació del Club Multiesport en aquesta activitat.