Política

Chantal Girón torna a la política encapçalant Alternativa Teulada Moraira

En les properes setmanes presentarà el vostre programa i l'equip al complet

En clau de precampanya electoral, ens fixem en un nom propi, el de Chantal Girón, que torna a la política local per encapçalar la candidatura d´un nou partit independent Alternativa Teulada Moraira. La que va ser regidora de l'ajuntament de Teulada en anteriors legislatures ara es postula com a alcaldable de la mà de l'actual regidor no adscrita Mª José Vidal dins aquest nou partit independent integrat a la Federació de partits locals de la Comunitat Valenciana (FEPAL).

Cal recordar que Girón és una cara coneguda a la política municipal, ja que va exercir com a regidor amb responsabilitats en diferents àrees de gestió quan José Ciscar ocupava l'alcaldia del municipi. Va abandonar la política en primera línia després de les múltiples desavinences amb els seus companys de files, primer a Ciutadans per Moraira i després al PP.

Chantal Girón és Llicenciada en Enginyeria i amb un Màster en Auditoria de Comptes. Actualment té un negoci propi a més d'activitat a diferents sectors associatius de la localitat. En les seves pròpies paraules «Em presento amb el sentiment que aquest poble necessita avançar, transformar-se i mirar un futur que pot ser il·lusionant amb feina, esforç i dedicació. Sento que Teulada Moraira ha entrat en un bucle temporal on el temps no passa, hem d'avançar i ampliar els nostres objectius, reptes i expectatives adaptant-nos a la idiosincràsia del nostre municipi. Ho tenim tot per ser un lloc meravellós on viure, només ens falta gestionar-ho»

Alternativa Teulada Moraira presentarà les properes setmanes el seu programa i l'equip al complet, des de la formació ja han avançat que entre les seves files hi ha perfils molt diferents que agrupen i representen molts sectors del municipi amb diverses sensibilitats socials i polítiques.