Cultura

Benissa acollirà avui la V edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació de la Marina Alta

Serà a les 18 h a les Cases del Batlle

Mirem agenda per recordar que Benissa acollirà avui dimarts 14 de març a les 18 h a les Cases del Batlle, la V edició del Fòrum Ciutadà de la Marina Alta. Després d'un període d'atur forçós per la pandèmia sanitària, el Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a La Marina Alta es reactiva i arriba a la cinquena edició amb l'objectiu de sumar la participació ciutadana a la definició de les estratègies per a un desenvolupament sostenible de la nostra comarca. Creama i Pacte'MA organitzen l'acte que se celebrarà a Benissa i servirà per donar participació a la ciutadania comarcal en el disseny de les estratègies sobre sostenibilitat i desenvolupament intel·ligent a La Marina Alta.

En aquesta ocasió hi participaran els ponents Elena Galante, consultora a la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant, i Álvaro de Juanes Rodríguez, analista de dades i estadístic a l'empresa Smart & City, que explicaran detalladament com emprendre actuacions al nostre entorn alineades amb els ODS i l'Agenda 2030, i sobretot com mesurar l'impacte i la seva evolució, tant des de les empreses com des dels governs locals i la pròpia ciutadania.

Durant la jornada, també es visibilitzaran les diferents accions que a través dels projectes impulsats per pacte'MA i Creama s'estan duent a terme en matèria de sostenibilitat, des de l'Observatori Marina Alta, una eina web amb infinitat de dades socioeconòmiques de la comarca i els seus municipis; la Xarxa Agrícola, un projecte centrat a revalorar el sector agrícola promovent l'esperit emprenedor; el Punt Nàutic, la finalitat del qual està enfocat a recuperar el sector pesquer i contribuir a generar ocupació més sostenible i activitat econòmica al sector nàutic, i el Passaport Marina Alta, un full de ruta vertebrador i més sostenible del sector turístic comarcal.

Data: 14 de març – 18:00 hores

Lloc: Cases del Batlle, Benissa. C/Puríssima, 38-40

ENTRADA LLIURE. Cal inscripció prèvia