Benissa rendeix tribut al gran Nino Bravo

Escolta a l'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, i a la vicepresidenta de l'Associació Lírica Musical de Benissa, Rosa Roselló:

🎵L’ESPECTACLE DE L’ESTIU🥳
Si et diguem «Al partir, un beso y…» sabries continuar la cançó?🤔. Si t’agrada la música del gran Nino Bravo i t’abelleix recordar les seues memorables cançons🎶, t’esperem el 29 de juliol a les 23:00h al Parquing Dolors Piera (junt a la Basílica de la Puríssima Xiqueta).
Serà un gran espectacle amb llums i so amplificat🎞️, que comptarà amb magnífics cantants que interpretaran, junt a la nostra banda, tot el repertori de l’artista per excel·lència de la nostra terra🎤.
Gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Benissa, portarem a terme un event únic i emocionant, amb el qual gaudirem i ens emocionarem com mai❤️.
L’entrada és totalment gratuïta, així que ja sabeu, esteu més que convidats a viure i gaudir de l’experiència al màxim!🤩

#somlabanda #SLMBenissa #BandadeBenissa #slmb

Escolta a l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, i a la vicepresidenta de l’Associació Lírica Musical de Benissa, Rosa Roselló, entrevistats per Raúl Martínez: