Esports

La UD Calp va voler però no va poder guanyar la UD Carcaixent (1-1)

A l'equip de Lauro Techeira li va faltar encert a l'hora del remat on es va precipitar a la majoria de les seves accions
Fede autor del gol calpí / Javier Zamora

La UD Calp es va estavellar davant el sistema defensiu imposat per la UD Carcaixent que va aconseguir arrencar un punt (1-1) en la visita al municipal calpí. Les coses van començar mal per als verd-i-negres que van encaixar un gol al minut 3 després d'una sèrie d'errors defensius que va saber aprofitar el visitant Víctor.

Després del gol la reacció calpina va ser bona i el col·legiat va sancionar un penal molt rigorós a l'àrea visitant. El llançament de la pena màxima a càrrec de Fede va significar l'empat a un al marcador.

A la mitja hora següent als locals els va faltar trenar les jugades. Massa imprecisions i preses de decisions errònies va impedir cobrar avantatge. Els jugadors es retiraran als vestuaris amb l'1 a 1.

A la segona meitat el pes del partit el va portar l'equip dirigit per Lauro Techeira, però sense massa fluïdesa en el seu joc. Van arribar en diverses ocasions amb un cert perill però les ocasions creades no es van transformar en gol.

Amb el pas dels minuts l'ansietat es va apoderar dels locals que amb més cor que joc van buscar el gol de la victòria que no va arribar. Al final repartiment de punts que va saber a molt poc, ja que la UD Carcaixent va arribar a Calp sent el cor sense haver-hi marcador ni un sol gol.