Esports

Derrota per al CB Ifach Calp de 1a Zonal a Dénia

Els calpins van reaccionar a la recta final però no van poder remontar malgrat el seu esforç
Equip de 1a Zonal del CB Ifach Calp / CB Ifach Calp

L'equip Dénia BC que dirigeix Carles Vila, va aconseguir saldar amb triomf el derbi comarcal de 1a Zonal a vèncer el CB Ifach Calp per 63 a 47, al partit disputat al pavelló de Joan Fuster de Dénia.

De mica en mica, durant els primers minuts del partit, els amfitrions van anar aconseguint una tímida avantatge gràcies a una intensitat defensiva que els permetia encadenar ràpides transicions. No obstant això, els visitants van neutralitzar aquesta diferència abans d'acabar el primer quart.

Segona part de color local

Durant el segon període va reinar la igualtat, centrant-se la baralla en el control del rebot, aspecte en el qual els del penyal van generar molta incomoditat als dianencs, impedint-los mantenir un ritme alt de joc.

Un pas endavant en defensa, pujant línies per complicar la pujada de pilota visitant, va retornar la iniciativa al joc a la formació local, acabant la primera part set punts a dalt.

A la segona meitat, el Dénia BC va tenir clar que si volia mantenir el domini no podien relaxar la seva defensa sobre el jugador amb pilota. I va ser així com van arribar a distanciar-se prop dels 20 punts durant molts minuts durant els quinze minuts següents.

Només a l'equador de l'últim quart, els calpins, que van barallar fins a l'últim instant, van aconseguir ficar-se al llit obligant a reaccionar als dianencs per no desbaratar la bona feina realitzada fins a aquest moment. Al final la victòria es va quedar a Dénia per 63 a 47.