Esports

Toni Soler s'imposa al XXXII Cross Baix Montgó

L'atleta del CE Llebeig Xàbia domina la prova de 12 km, seguit d'Àngel Herrera i Óscar Fornés
Toni Soler en ple esforç / Javier Zamora

L'atleta, Toni Soler, del CE Llebeig Xàbia va realitzar una gran exhibició al XXXII Cross Baix Montgó, prova que s'inicia a la plaça de la Constitució de Xàbia i acaba al riu rau de Jesús Pobre.

Durant els 12 quilòmetres del recorregut el xabiero va mostrar el seu gran moment de forma i va aconseguir anar-se'n en solitari camí de la meta. Va saber mantenir un bon ritme amb una mitjana de 3,41 per quilòmetre i el seu temps a l'arribada va ser de 44:12.

El segon lloc va ser per a Àngel Herrera del CA Dénia Corre, qui invertirà un temps de 46:51. El podi masculí absolut el va completar Óscar Fornès del CA Cametes Pedreguer amb una marca de 47:16.

Quant a la categoria femenina, una vegada més, Maria Isabel Ferrer va ser la més ràpida amb un temps de 47:27. Cal destacar que l'atleta del CE Llebeig Xàbia va acabar ocupant el sisè lloc de la classificació absoluta.

La segona dona a travessar l'arc d'arribada va ser Carmen Sala del CA Dorsal 19 Pego amb un registre de 57:13. El tercer lloc va ser per a una altra atleta del CE Llebeig Xàbia, Anna Bisquert amb un temps de 57:47.