Esports

Triomf dels comarcals a Autonòmica Juvenil Futsal

El Calp Futsal va guanyar el St. Tomàs Villanueva (3-7) i el CD Paidos Dénia al Dominicos Levante (5-3)
Equip juvenil del CD Futsal Calp / CD Calp Futsal

La quarta jornada de la Lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala va ser summament positiva per als equips de la comarca, amb triomfs tant del CD PaidosF. Fernández Lluna com del CD Calp Futsal.

El Calp Futsal va aconseguir el seu primer triomf de lliga de manera brillant lluny de casa. L'expedició calpina va jugar al feu del Sant Tomàs de Villanueva, on va aconseguir imposar-se al seu rival per un contundent 3-7.

Els gols d'Iker (2), Alexandru (2), Ivan i Hossam (2) van assegurar els tres punts per a l'equip calpí, que amb aquest resultat abandona els llocs baixos de la classificació i busca millorar el seu rendiment de cara a les properes jornades.

Remuntada col·legial

Al pavelló de Dénia, els aficionats gaudiran d'un autèntic espectacle de futbol sala juvenil autonòmic, amb una remuntada èpica que va deixar els locals amb una valuosa victòria.

El partit entre el CD Paidos-F. Fernández Luna i Dominics Llevant va començar complicat per als locals, ja que els valencians van dominar els primers compassos del partit i van aconseguir una ventaja de 0-2 al descans. A l'inici del segon temps, Dominics va ampliar la seva ventaja amb un tercer gol que semblava sentenciar el partit. No obstant això, l'equip denier no va abaixar els braços i, en una remontada frenètica, va aconseguir donar-li la volta al marcador amb gols de Miquel, Rubén, Pau, Hugo i Vicente en tot just 9 minuts, segellant el definitiu 5-3.

Equip juvenil del CD Paidos Dénia | CD Paidos Dénia

Amb aquest triomf, el CD PaidosF. Fernández Lluna es va mantenir invicte, compartint el lideratge de la classificació amb l'Alzira, tots dos equips amb 12 punts i sense conèixer la derrota a les primeres quatre jornades.