Esports

El CD Dénia va tenir a prop la victòria a Novelda

L'equip de Juanjo Antolí va tenir una clara avantatge per 0 a 2 però la va expulsar de Martín Pacheco va ser clau per no guanyar
Jugadors dianencs pressionant el rival / Javier Zamora

La cinquena jornada de la Lliga Comunitat de Futbol ens va deixar un empat per al CD Dénia a Novelda davant Novelda Unió (2-2).

Els dianencs van començar de la millor manera possible, ja que Castillo va marcar el 0 a 1 quan a penes s'emportaven jugats 5 minuts. Els locals a veure's per sota al marcador van licitar el seu ritme de joc a la recerca de l'empat. L'ordre defensiva denier va evitar que els locals poguessin igualar el marcador a la primera meitat.

A l'arrencada del segon temps va arribar una jugada que va marcar l'esdevenir del partit. El visitant, Martí Pacheco va veure la segona cartolina groga deixant el seu equip en inferioritat numèrica.

El CD Dénia va saber aixecar-se del pal moral que va rebre i per mediació d'Alexis López va aconseguir el 0 a 2. El tècnic local va fer canvis ofensius al seu equip buscant acurtar l'avantatge visitant. Al minut 74 Torregrosa va aconseguir l'1 a 2.

Es va entrar a la recta final del partit amb una pressió forta del Novelda Unió que va buscar l'empat davant un rival que ja no va poder sortir a la contra com ho havia fet abans. Més per empenyiment que per joc, els locals van aconseguir posar les taules al marcador amb el punt de Belda al minut 85.