Esports

La UD Benissa vèncer el Sta. Bàrbara i s'aferma a la part alta de la classificació

Victòria per 0-2 dels benissers, mentre l'FB Teulada Moraira i el Gorgos CF pateixen remuntades als seus partits
Onze de la UD Benissa davant de l'Sta. Bàrbara / UD Benissa

La UD Benissa va vèncer a casa del Sta. Bàrbara per 0 a 2, sumant un triomf que li permet situar-se als llocs alts de la classificació del grup VII de Segona FFCV. Els benissers tindran el partit de cara amb el gol de Revelles tres minuts després. Els locals lluny d'entregar-se van buscar igualar la contesa obligant a l'equip de la UD Benissa a haver de mantenir la intensitat. El gol de Kevin al minut 66 va sentenciar el triomf d'una formació que ocupa el tercer lloc a la classificació a 2 punts del líder.

Per part seva, el FB Teulada Moraira va deixar escapar un triomf a Bellreguard a l'últim sospir (3-2). El conjunt que entrena Cabe es va avançar al marcador amb dos gols de Carles. Els locals no van abaixar els braços i van ser capaces de donar-li la volta a la seva desavantatge. En dos últims minuts nefastos per al Teulada Moraira, va ser la formació de La Safor qui sumarà els tres punts.

El Gorgos CF es va quedar sense puntuar en la seva visita a Almussafes, on va perdre per 3-2. Al descans es va arribar amb el marcador d'1-2, amb gols per als visitants d'Axel i Raúl. A la segona meitat va arribar la remuntada local tirant per terra l'esforç realitzat pels gaters a la primera part.

Un altre dels equips que no va sumar en aquesta jornada va ser el CD Dénia B que va tornar golejat per 5 a 1 de Gandia. El Safor Gandia CF va ser millor va demostrar ser millor que el seu rival i es va portar la victòria amb tot el mereixement.

Un punt va aconseguir sumar l'Orba CF a casa del Simat (0-0), en un partit on les defensas es van imposar als atacs rivals.