Esports

El CFS Dianense-Rte Mena empatarà davant el Faro Santa Pola (2-2)

Al pavelló de Dénia es va viure un partit molt intens i emocionant amb dos equips que van mostrar un bon joc
Equip del CFS Dianense / CFS Dianense

El  CFS Dianense- Rte Mena no va poder guanyar al CD Faro Santa Pola ja que en finalitzar el partit jugat al pavelló de Dénia el marcador va senyalar un empat a 2.Bon ambient el que es va viure a la instal·lació del poliesportiu denier, ja que els seguidors del CFS Dianenc-Rte Mena és van donar cita a un bon nombre. Abans del començament del partit de la Primera Regional de Futbol Sala tindrà lloc la presentació de les formacions sènior i juvenils. Els jugadors de cada equip dianencs van saltar un per un a la pista arreplegant els aplaudiments de l'afició. Va ser una bona manera per anar coneixent els jugadors.

Al partit el tècnic local, Dani Franco va demanar als seus jugadors que isqueren amb concentració i atents en defensa. Després dels primers minuts de tanteig van ser els visitants els que es van avançar al marcador amb un gol d'Hernández.

Els locals no van trobar la manera de trencar la defensa rival. Caldrà esperar fins al minut 16 perquè Joan Ots aconseguirà la igualada. Un gol que va revitalitzar l'atac dels xavals de Dani Franco, que abans del descans van anotar per mediació de Cali.

A la segona meitat el joc va estar molt igualat sense que cap dels dos equips superés l'altre. Els visitants van prendre la decisió d'arriscar pel que van licitar la seva pressió. Mancant 5 minuts per al final va arribar el punt de la igualada marcat per Riquelme. El partit va acabar amb el 2 a 2 i amb uns aficionats que van despedir els seus amb aplaudiments.