Esports

Victòria a domicili del Paidos-F. Fernández Luna

Els col·legials van guanyar a la pista del Futsal Sant Vicent per 3 a 9 demostrant la seva superioritat
Equip del Paidos celebrant el seu triomf / CD Paidos Dénia

El CD PaidosF. Fernández Lluna continua imparable tal com va demostrar al pavelló Ginés Alenda de Sant Vicent del Raspeig. A eix escenari van vèncer al Futsal Sant Vicent per 3 a 9. Un triomf que permet als dianencs seguir al capdavant de la classificació de la lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala.

A l'arrencada del partit els visitants van donar mostres de la seva qualitat i al minut 3 van marcar el 0 a 1 amb una mica de Pau Valero. Un gol que va servir per temperar els nervis i que els va permetre seguir amb la seva pressió alta. En ple domini col·legial, al minut 7 va arribar el 0 a 2, obra de Vicente Rodríguez.

Els locals van aconseguir eludir la pressió del seu rival i al minut 13 van minvar les distàncies amb l'1 a 2. Tot i encaixar aquest gol, els jugadors que dirigeixen Lluís Llinars i Paco Pastor no perdran la concentració. Dani Duc col·locar l'1 a 3.

En veure's per darrere al marcador els locals van prendre més cingleres i van aconseguir retornar l'emoció amb el gol de Ramal que va ser el 2 a 3. Sense baixar la intensitat el CD PaidosF. Fernández Lluna va tornar a augmentar l'avantatge amb el gol de Pau Valero.

Amb el joc totalment controlat, els dianencs van aconseguir desarborar la formació local amb gols de Miquel Cabrera, Vicente Rodríguez, Rubén Cano i Miquel Cabrera. A l'últim minut del partit l'equip local va marcar el seu tercer gol per deixar un marcador final de 3 a 9.

La plantilla col·legial ja prepara el seu proper compromís que serà el dissabte al pavelló municipal de Dénia a les 18 hores davant del CD Dominics València.