Esports

Empat per a la UD Calp en la visita a Elda (1-1)

Els calpins van haver de remontar un gol matiner i van superar el seu rival a la segona meitat
Elies central de la UD Calp / Javier Zamora

El punt aconseguit per la UD Calp en la visita a l'antic “Pepico Amat” d'Elda va fer gust de poc. El partit entre la formació calpina i el CD Eldenc B va acabar a 1 a 1 al marcador.

En els minuts inicials els locals van sortir amb un joc molt intens i va obligar la formació calpina a haver de llençar-se #arrere. Al minut 5, Elies va cometre penal que aprofiti Brotons per col·locar l'1 a 0 al marcador.

Els #xic que entrena Lauro Techeira van aconseguir de mica en mica prendre el pols al partit. Sense crear molt de futbol pel mal estat del terreny de joc van aconseguir mantenir més possessió de l'esfèric que el seu rival.

Al minut 36 un centre de Lluís Garcia va ser rematat per Fede al fons de les malles. Aquest empat va servir perquè els calpins guanyessin en confiança.

A la segona meitat, la UD Calp va ser qui va controlar el joc, va buscar arribar per totes dues bandes. Va disposar de dues ocasions clars per marcar, tant Xavi com Paolo no estaran afortunats de cara al gol. El marcador final va ser d'empat a un que va deixar un cert mal gust de boca a l'expedició calpina que potser va fer mèrits per haver sumat els tres punts.