Esports

Laurence Rastell va conquerir la Torre Diagonal

L'atleta del CA Dénia Corre va ser la millor Màster B a Barcelona
Laurence Rastell amb el seu trofeu / L. Rastell

Laurence Rastell, atleta que defensa els colors del CA Dénia Corre ve de sumar un nou èxit a les proves de pujada per escales. Rastell participarà a la Cursa Vertical Torre Diagonal One a Barcelona. Una cursa que va congregar un bon nom de participants, tant en la modalitat designada exclusivament per a bombers com en la que van participar atlets populars.

L'ascens a aquest emblemàtic de la Ciutat Comtal va constar de licitar 24 plantes amb un total de 600 escalons. El temps de Laurence Rastell en aconseguir la línia de meta serà de 4 minuts i 33 segons. Va ocupar el sisè lloc de la classificació general absoluta femenina i va ser la millor a la categoria Màster B.

L'atleta del CA Dénia Corre culmina el Circuit Nacional de Curses Verticals després d'haver participat a l'ascens al Funicular de Bilbao, l'Hotel Balí Benidorm, el Funicular de Montserrat, la Torre Emperador de Madrid i la Torre Diagonal de Barcelona.

Amb aquesta participació, Laurence Rastell, ha obtingut els punts suficients per ser segona a la classificació absoluta femenina i primera a la categoria Màster. Falta per disputar una prova el mes de novembre a Madrid que ha quedat suspesa, ja que la torre que havia de pujar està en obres. L'organització ha donat per acabat el circuit amb la prova celebrada a Barcelona.