Esports

La UD Calp va deixar escapar la victòria davant el CF Torrevella (1-1)

A l'últim minut va marcar l'equip visitant tirant per terra el treball dels locals
Meji jugador calpí / Javier Zamora

La UD Calp va veure com a la recta final del xoc, el CF Torrevella empatava amb un gol de Carmona (1-1).

Sobre el terreny de joc dos equips ben plantats que van intentar marcar el ritme de joc. Els locals tindran més possessió de pilota que propiciï que arribessin en diverses ocasions amb perill al marc de defensa Hèctor.

Es va fer esperar el primer gol de la #vesprada que va arribar al caient del descans amb un remat de Fede que va permetre retirar-se als locals amb avantatge als vestuaris.

A la represa els calpins tindran el control de joc davant un rival que poc a poc va licitar les seves línies a la recerca d'empatar. Lauro Techeira va refrescar el seu equip amb els canvis, mentre que a la recta final, el CF Torrevella va arriscar.

Al minut 90, una falta lateral propicis que pugés el central visitant Jorge Carmona qui va llançar un dur tret davant el qual res va poder fer el meta local, Adrià per aturar la pilota. Acabi el partit amb empat a un i amb mal gust de boca per als locals que tindran la victòria a la mà.