Esports

Substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Pedreguer

Les obres es prolongaran durant cinc setmanes al terreny de joc
Obres al camp de futbol de Pedreguer / Ayto Pedreguer

Pedreguer iniciarà una nova era a les seves instal·lacions esportives amb la renovació completa de la gespa artificial de la seva camp de futbol. Aquesta important millora, que ascendeix a 166.082,96€, és possible gràcies a la col·laboració entre la Diputació d'Alacant i el Ajuntament de Pedreguer, amb un finançament respectiu del 85% i el 15%.

El camp, que va rebre la seva última instal·lació de gespa el 2011, mostrava evidents signes de deteriorament. Després de més d'una dècada, els jugadors i els usuaris podran gaudir de noves instal·lacions que garantiran millors condicions per al joc i entrenament.

El projecte està liderat per Obrimiu, amb Realturf Systems SL encarregada de fer les obres. El 31 de maig passat, va tenir lloc la signatura de l'acta de replanteig al poliesportiu municipal, marcant l'inici oficial de les obres que es preveuen durar cinc setmanes.

Autoritats-i-tecnics-en-el-camp-de-Pedreguer | Aj. Pedreguer

A l'acte de signatura hi van assistit figures clau com José Vicente Cabrera Puigcerver, Regidor d'Obres Públiques, Serveis Municipals i Esports, i Jorge Díaz Rodríguez, Enginyer de Camins Canals i Ports, mostrant el suport institucional a aquest projecte tan esperat.

La comunitat de Pedreguer, especialment els entusiastes del futbol, espera amb gran anticipació el moment de poder trepitjar aquesta nova gespa que promet ser un canvi significatiu per al foment del futbol i l'activitat física en general dins de la localitat.