Esports

Benissatló Escolar: Esport i diversió a Benissa

L´esdeveniment comptarà amb la participació d´alumnes de cinquè i sisè grau de primària de diversos centres educatius del municipi
Nens practicant esport / Ayto Benissa

Aquest divendres, 7 de juny, Benissa celebrarà la IV edició del Benissatló Escolar, un esdeveniment que combina esport i educació, dirigit a fomentar la pràctica del triatló entre els escolars. L'activitat, que va tenir l'origen en els temps de pandèmia, s'ha aconseguit consolidar com una cita anual esperada per estudiants, professors i famílies.

Organitzat per Dani Signes, professor d'Educació Física del CEIP Manuel Bru, l'esdeveniment comptarà amb la participació d'alumnes de cinquè i sisè grau de primària del propi col·legi, així com del CEE Gargasindi i del IES Josep Iborra. Aquesta convocatòria no sols busca promoure l'activitat física entre els joves, sinó també introduir-los en les diferents modalitats del triatló: natació, ciclisme i carrera.

El Benissatló Escolar és més que una competició; és una jornada de convivència i aprenentatge. Segons explica Dani Signes, un dels objectius principals és que els participants gaudeixin de l'esport i, alhora, s'enforteixin els vincles entre els diferents centres educatius de la localitat. La iniciativa també destaca per la capacitat per fomentar la cooperació i l'esperit d'equip entre els estudiants.

Les proves arrencaran a partir de les 9.30 i podran seguir-se per les famílies i els veïns que vulguin sumar-se a aquesta festa esportiva. Aquest any se sumen a l'organització i control de les proves els estudiants del Cicle de Formació Professional Atenció a Persones amb Dependència.

Aquest esdeveniment representa una excel·lent oportunitat perquè els escolars de Benissa visquin una experiència esportiva enriquidora, aprenguin sobre el valor de l'activitat física regular i, sobretot, es diverteixin participant en un triatló adaptat a la seva edat i capacitats. Amb l'arribada de la quarta edició, el Benissatló Escolar es consolida com un projecte educatiu i esportiu d'èxit a la comunitat.