Societat

La VI Mostra de Vins Singulars i de Poble se celebra els dies 9 i 10 de juny

En aquesta edició, les dones productores de vi seran les protagonistes
Presentació de la VI Mostra de Vins Singulars i de Poble / Patricia Blázquez

La VI Mostra de Vins Singulars i de Poble de Jesús Pobre se centrarà aquest any en la producció d'una vintena de cellers regentats per dones productores de vi. La cita tindrà lloc els dies 9 i 10 de juny, al Riurau de Jesús Pobre.

Com és habitual en aquest esdeveniment vitivinícola, el primer dia, el diumenge 9 de juny, estarà obert al públic en general, mentre que el dilluns, 10 de juny, serà una jornada dedicada als hostalers.

En aquesta edició participaran 20 productores de vi procedents de la Comunitat Valenciana, Albacete, Conca i Itàlia, que promocionaran els vins dels seus cellers. A més, hi haurà llocs per a l'alumnat del IES Teulada, del mòdul d'olis i vins, com en edicions anteriors, i s'hi incorpora el projecte 'Bancalet'.

9 de juny

Durant la jornada oberta al públic, diumenge 9 de juny, hi haurà una xerrada al Mercat del Riurau sobre la dona al sector primari a les 12 hores. A la tarda, a les 18 hores, s'inaugurarà la Mostra de mans de Sarah Jane Evans, Màster of Wine. A les 20 hores hi haurà una actuació musical amb 'KC Experience'. El tancament de la jornada és previst a les 23 hores. Els assistents tindran a la vostra disposició tiquets que inclouen copa més 3 degustacions per 10 euros.

10 de juny

Dilluns, 10 de juny, serà el dia dedicat a l'hostaleria, de 10 a 14 hores.

No us perdeu l'oportunitat de conèixer i degustar els vins produïts per dones en aquest esdeveniment únic a Jesús Pobre.