Mobilitzacions Sanitat

El personal del DSD es concentra en demanda de millores laborals i salarials

Els treballadors denuncien que la Conselleria no ha complert els seus compromisos després de la reversió sanitària
Concentració reivindicativa a l'Hospital de Dénia. / Ràdio Litoral.

El malestar dels treballadors al Departament de Salut de Dénia -DSD-  s'ha tornat a posar de manifest a la darrera de les concentracions reivindicatives convocada pels sindicats –CCOO, UGT i la Intersindical de la Salut- celebrada avui a diferents centres sanitaris d'atenció primària de la Marina Alta, i també a l'Hospital comarcal.

La desitjada reversió feta efectiva el mes de febrer passat no ha donat solució a les demandes laborals i salarials sol·licitades pel personal del DSD. Com ha denunciat Patricia Pelegrí, delegada sindical d'UGT, no s'han complert els compromisos que va adquirir la Conselleria de Sanitat.

Amb aquestes mobilitzacions que es vénen repetint des del passat mes d'abril, els treballadors reclamen la jornada laboral de 35 hores setmanals, traspassar el personal laboral a estatutari, dietes del SAMU pendents, pagament de la productivitat, o l'equiparació de les retribucions al cas dels administratius.

Escoltem Patricia Pelegrí: