Turisme

Benitatxell aprova el seu Pla Estratègic de Turisme encaminat a una oferta sostenible

El document cerca estudiar el potencial de Benitatxell de cara al futur plantejant el conjunt d'actuacions a desenvolupar
Presentació del Pla Estratègic de Turisme / Ràdio Litoral.

L'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell ha aprovat el Pla Estratègic de Turisme. Un full de ruta per a un turisme verd, sostenible i respectuós amb lentorn, com ha explicat el regidor de l'àrea, Víctor Bisquert.

El document cerca estudiar el potencial del municipi de cara al futur, traçant objectius i plantejant el conjunt dactuacions a desenvolupar. Aquest pla s'elabora amb la intenció que constitueixi un instrument de gestió i planificació per al conjunt d'agents, tant públics com privats, implicats al sector turístic del Poble Nou de Benitatxell.

Un document, que com remarquen des de l'executiu, no només explora la realitat actual del territori mitjançant l'estudi dels recursos i la posada en valor, sinó que a més busca estudiar el seu potencial de cara al futur.

 

Agents públics i privats ajudarà a assolir els objectius marcats pel Pla. Una comissió mixta formada per representants de la restauració local, agències de viatges, establiments hotelers, empreses de lloguer turístic, negocis de serveis turístics i regidors i personal tècnic de ladministració pública local.

Bisquert ha destacat entre les actuacions específiques a executar, la creació d'una nova marca turística per al Poble Nou de Benitatxell, el disseny de packs experiencials i nous productes turístics que ajudin a atraure un públic familiar i respectuós amb la natura o l'impuls de rutes ecoturístiques.