Esports Educació

Benissa promociona els beneficis de l'esport entre els escolars del municipi

Fins al 18 de maig Benissa celebra amb diverses activitats, tallers i jocs la Setmana de l'Esport
Cartell de la Setmana de l'Esport. / Ràdio Litoral.

Durant aquests dies Benissa celebra amb els alumnes dels CEIP Manuel Bru i Pare Melchor i el CEE Gargasindi, la Setmana de l'Esport. La programació inclou excursions amb bici o patinet, activitats lúdiques, tallers, jocs i moltes sorpreses.

Des de les Regidories dEsports i Joventut i Infància, amb la col·laboració dels col·legis, s'ha elaborat aquesta programació per tal de seguir treballant per potenciar els beneficis de fer esport des d'edats primerenques, com ha comentat, Adrián Cabrera, edil responsable.

Cabrera ha destacat que divendres, 17 de maig, es durà a terme una activitat de circuits a la plaça Dolores Piera, al centre del nucli urbà, i dissabte, tancant la Setmana de l'Esport, s'ha organitzat una activitat gratuïta a la piscina municipal, adreçada a joves de 14 a 18 anys, per a la qual es requereix inscripció prèvia.