Carreteres Obres

Diputació aprova l'expropiació de sòl per a la creació d'un itinerari de vianants ciclista a Calp

El projecte pressupostat en més de 400 mil euros pretén donar més seguretat viària a la carretera que uneix Calp i Teulada per la costa
Carril bici a Calp. Arxiu / Ràdio Litoral.

La Diputació d'Alacant ha aprovat, amb caràcter inicial, la separata de valoració d'expropiacions referents al projecte «Itinerari peatonal-ciclista adjacent a la carretera CV-746”, carretera que uneix Calp i Teulada Moraira per la costa.

Aquesta actuació se circumscriu exclusivament al terme municipal de Calp i com ha explicat el Diputat de Carreteres, Arturo Poquet, suposa linici del procés dexpropiacions que requereix lexecució daquest projecte que afecta a un tram de la carretera. Unes obres que es consideren necessàries, tenint en compte la gran quantitat de trànsit de vehicles lleugers que sosté aquesta carretera, especialment els caps de setmana i durant els períodes de vacances. Això és degut principalment pel gran nombre durbanitzacions a la zona i laccés a diferents cales.

El projecte en si està pressupostat en més de 440.000 euros, i amb ell es pretén donar continuïtat al carril bici que es troba ja executat en aquest vial, aportant més seguretat al trànsit de la zona.

Arturo Poquet ha insistit que aquesta és una via molt freqüentada per ciclistes i vianants i que aquests treballs també inclouen millores en el drenatge de la carretera i el pintat de passos de vianants.