Festes

Benissa programa processons extraordinàries amb motiu dels 400 anys de l'arribada de la Puríssima

El calendari arrenca aquest divendres 12 d'abril amb la primera processó commemorativa
El capellà rector, Salvador Enrique Cebolla. / Ràdio Litoral.

Aquest divendres, 12 d'abril, Benissa estrena el calendari de processons especials programades en el marc del 400 aniversari de l'arribada de la Puríssima Xiqueta a la localitat. S'ha previst una sèrie de sortides extraordinàries de la imatge de la Mare de Déu, quatre en total, amb què acostar-la als feligresos i treure fora del temple la devoció que els benissers sent per la seva patrona.

L'itinerari previst recorre carrers i racons del nucli urbà per on no solen passar les processons.

La primera d‟aquestes manifestacions religioses està prevista a les 20 hores d'aquest divendres, després de la missa que s'oficiarà a la basílica que porta el nom de la patrona. Unes processons històriques com apunta Salvador Enrique Cebolla, que és el cura rector de Benissa.

El sacerdot demana als veïns que obrin les portes de casa seva, adornen els seus portals i balcons per rebre la Puríssima.