Educació

Xàbia amplia la seva oferta formativa per a adults amb el programa 'Aula Mentor'

En col·laboració amb Creama i el Ministeri d'Educació, el municipi obre noves vies per a la formació professional mitjançant cursos en línia
Aula Formació / Ai. Xàbia

El programa 'Aula Mentor, se suma a l'oferta formativa a Xàbia gràcies a un acord amb el Consorci per a la Recuperació de l'Activitat Econòmica de la Marina Alta (Creama). Aquest projecte posa el focus en la formació en línia flexible i personalitzada per a adults majors de 18 anys, per tal de potenciar les seves habilitats personals i professionals a través d'una diversitat de cursos disponibles.

En el marc d'aquesta col·laboració, Creama Xàbia habilita una aula de informàtica equipada amb accés a internet, ubicada a Portal del Clot, número 2. L'equip de Creama s'encarregarà de la gestió de l'aula, oferint assistència i informació als qui estiguin interessats en els cursos. Els participants registrats tindran la possibilitat de seguir la formació des de casa i assistir presencialment només per realitzar l'avaluació final del curs a l'Aula Mentor de Creama Xàbia.

Juanlu Cardona, regidor de Dinamització Econòmica i Creama de Xàbia, emfatitza la rellevància d'aquesta formació com a eina clau per millorar l'accés al mercat laboral. Des de l'administració local s'enfoca a promoure el creixement de l'ocupabilitat i la igualtat d'oportunitats mitjançant iniciatives educatives com el programa 'Aula Mentor'.

Aquest programa es distingeix per la metodologia adaptable a diferents ritmes d'aprenentatge, comptant amb el suport de tutors personalitzats i materials dissenyats específicament per a l'educació a distància, fent ús de les noves tecnologies. Els costos dels cursos varien entre 24 i 48 euros, segons la modalitat escollida, segons les tarifes establertes pel Ministeri d'Educació.